joi, 1 august 2013

O excelenta solutie de web hosting

O excelenta solutie de web hosting

 În cazul în care hostingul dvs. nu este de încredere, vizitatorii vor fi în imposibilitatea de a vedea site-ul dvs. Și pentru acest motiv hostingul este foarte important. Acest articol are multe sfaturi menite sa va ajute să găsiți o companie de web hosting potrivita pentru nevoile dumneavoastra. Alege o companie de hosting care tinde să nu aibă foarte mult downtime. 

În cazul în care o companie se confruntă cu întreruperi frecvente și are de a face în mod constant cu scuze, acesta este un steag rosu, care indica ca este o companie nesigura. Cauta hosting de rezervă dacă aveți o servicii nefavorabile de la un serviciu de gazduire. În acest fel, în cazul în care problemele ajung să fie daunatoare afacerii puteți trece rapid la un nou hosting cu mai puține întreruperi de server.

 După alegerea unui web hosting, optati pentru plățile lunare în loc de plăți anuale. Viitorul atât al companiei dumneavoastră cat și al furnizorului de servicii web este incert. În funcție de termenii contractului de servicii, ai putea pierde bani daca ați plătit pentru serviciile viitoare în cazul în care furnizorul de hosting iese din afacere sau serviciul nu mai este în măsură să ofere pentru nevoile companiei dumneavoastra .

 Ești nehotarat în a alege între un serviciu gratuit de găzduire și un furnizor plătit? Dacă există o eroare de sistem sau de nefuncționare, site-ul sau anumite fișiere dispar deoarece aceste servicii gratuite nu ofera backup. Cu siguranta nu doriti sa vi se intample asta mai ales daca ati platit pentru un site si nu aveti o copie salvata in computerul propriu. Unele firme de web hosting ofera si servicii de inregistrare domenii iar acest lucru poate fi atat un avantaj daca nimeriti hostingul de care aveti nevoie dar poate fi un dezavantaj daca firma de hosting nu e profi si va trebui sa renuntati la ea.

 Pretul pentru pachetele de gazduire depinde de cat de mult trafic primeste site-ul dvs. Trebuie sa aflati in ce fel serviciul de gazduire factureaza serviciile oferite. Unele gazduiri cer sume fixe pe anumite pachete in timp ce altele cer sume diferite de la o luna la alta in functie de traficul inregistrat. Analizati cu atentie compania de care sunteti interesati, ea poate cere 1$ pe luna sau sute pentru un server dedicat. 

Cel mai ieftin se poate dovedi de multe ori cele mai fiabile. Pachetele mai scumpe servicii lunare pot oferi mai mult de lățime de bandă, dar s-ar putea termina cu aceeași cantitate de caderi de server ca orice gazduire ieftina. Afla ce inseamna"nelimitat" într-un anumit pachet de web hosting.

 De exemplu, atunci când o gazdă web ofera spatiu pe disc nelimitat, ar putea exista limitări cu privire la tipurile de fișiere care sunt permise. De asemenea, pachete de lățime de bandă nelimitat sunt, de obicei, facturate pe un nivel. Asigurați-vă că informațiile cu privire la fiecare plan este completă, și nu presupune că serviciile de "nelimitat" vin fara siruri de caractere atașat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu